• De Bogdan Hrusca
  • In Stiri
  • Postat la 04 Iulie 2022

Un eveniment de succes - AeroExpoFest

În perioada 25-26 Iunie, la Aeroclubul Teritorial „Aurel Vlaicu” Bucuresti s-a desfășurat AERO EXPO FEST 2022 unde Aeroclubul României a prezentat pasionaților de aviație și celor interesați flota de aeronave, tehnica de aviație dar și serviciile și cursurile pe care le punem la dispoziție.

Pe parcursul acestor zile, specatatorii s-au putut bucura și de un spectacol aerian, având ocazia să admire Șoimii României, evoluții solo cu EXTRA 300L, Zlin 50LS și formații de aeronave ultraușoare.  

De asemenea, spre bucuria participanților, am organizat tombola în care au fost oferite zboruri alături de cei mai buni piloți. Premiile totale au reprezentat 6 vouchere:

– un zbor acrobatic cu EXTRA 300L

– doua zboruri cu ZLIN 242L

– trei zboruri cu Cruiser PS28

Evenimentul este la ediția a 3-a și a avut loc la Aerodromul Clinceni unde Aeroclubul României a efectuat recent cele mai noi lucrări de modernizare a infrastructurii, iar cei interesați au putut efectua prezentări în zbor ale aeronavelor expuse.

Am reușit să aducem împreună deținătorii de aeronave, tehnică de aviație, producători din industria aviatică, școlile de aviație, publicul interesat și toți pasionații de aviație, într-un mediu cald și primitor - cel mai modern aerodrom de aviație generală.

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/AeroExpoFest, unde puteți viziona toți expozanții, serviciile oferite și întreaga atmosferă de festival creată cu ajutorul tuturor participanților.


DSC_0113.JPG

19 Noiembrie 2019

Cupa “Aurel Vlaicu” - ediția 2019

De Bogdan Hrusca | In Stiri

În perioada 15-17 noiembrie 2019, la Aeroclubul Teritorial “Aurel Vlaicu” București, s-a desfășurat Cupa “Aurel Vlaicu” - precizia aterizării cu pl...

1.jpg

19 Noiembrie 2019

CAMPIONATUL NAŢIONAL și CUPA ROMÂNIEI - PRECIZIA ATERIZĂRII - 2019

De Bogdan Hrusca | In Stiri

În perioada 19.10.2019-24.10.2019, Aeroclubul României a organizat competiția duală anuală compusă din Campionatul Național și Cupa României - prec...


Ultimele Articole

Toate Articolele

Linkuri Rapide

Categorii

Photostream

Newsletter

Inscrieti-va in newsletter pentru a primi constant ultimele noutati.