• De Bogdan Hrusca
 • In Stiri
 • Postat la 09 Ianuarie 2021

Formular înscriere 2021!

Pentru cursurile contra-cost (persoanele peste 23 de ani), trebuie folosit acest formular, dar înainte de a-l completa, contactați Aeroclubul Teritorial pentru detalii în legătură cu plata! 

Consimțământul pentru minori trebuie efectuat LA UN NOTAR PUBLIC, după modelul postat de noi aici! 

 

In cazul in care formularul nu se deschide automat, faceti click aici! 

 

Durată proces de înscriere: 25 minute

Documente necesare: Cartea de identitate, Cerere de înscriere, Fișă de înscriere (doar pentru parașutism), Acord GDPR (doar pentru parașutism), Cerere de legitimare, Consimțământ notarial (pentru cei sub 18 ani), Dovada plății. 

Model de completare documente! 

Cost: contravaloarea în lei a 15EUR la cursul BNR al zilei (se achita aici și reprezintă cotizația anuală de membru al Aeroclubului României)

 

Formularul de înscriere este folosit pentru toate disciplinele, atât subvenționate, cât și nesubvenționate, cu excepția cursurilor de PPL(A). Pentru acestea, vă rugăm să vă adresați direct aerocluburilor teritoriale. Pentru cursurile de planorism, parașutism și avion ultraușor contra-cost, trebuie folosit acest formular, dar înainte de a-l completa, contactați Aeroclubul Teritorial pentru detalii în legătură cu plata! 

 

Înainte de a începe completarea formularului, vă recomandăm să parcurgeți acest articol! Aici se găsesc informații despre cursurile noastre și locațiile în care se pot parcurge, criterii de admitere, date de înscriere și parcurs în cadrul Aeroclubului României.

Dacă aveți întrebări, consultați articolul de Q&A!

În cazul în care nu sunteți decis asupra disciplinei sau aveți întrebări suplimentare, completați formularul de înscriere, iar la pasul “Disciplină dorită” alegeți opțiunea “Indecis” și un coleg de-al nostru vă va contacta.

Trebuie să știți că formularul poate fi finalizat numai dacă completați si faceți upload la toate documentele, dar și la dovada plății cotizației. În cazul în care unul dintre acestea rămâne necompletat, formularul nu poate fi trimis.

Documentele trebuie completate și trimise cu ajutorul formularului de înscriere, la pasul “Documente”. ATENȚIE, Documentele se acceptă doar în format pdf.,jpg. sau jpeg. Acestea trebuie să fie scanate, nu fotografiate! 

Dovada plății (chitanța/factură primită pe email) trebuie trimisă cu ajutorul formularului la pasul “Dovada plății”.

Atenție, Cererea de înscriere și după caz Consimțământul notarial, trebuie să ajungă în original la Aeroclubul Teritorial la care doriți să vă înscrieți până pe data de 22 februarie 2021. În caz contrar, înscrierea nu va fi validată. Acestea trebuie trimise prin curierat, iar adresa se găsește aici. Restul documentelor trebuie păstrate în original și prezentate la un moment ulterior.

DSC_0113.JPG

19 Noiembrie 2019

Cupa “Aurel Vlaicu” - ediția 2019

De Bogdan Hrusca | In Stiri

În perioada 15-17 noiembrie 2019, la Aeroclubul Teritorial “Aurel Vlaicu” București, s-a desfășurat Cupa “Aurel Vlaicu” - precizia aterizării cu pl...

1.jpg

19 Noiembrie 2019

CAMPIONATUL NAŢIONAL și CUPA ROMÂNIEI - PRECIZIA ATERIZĂRII - 2019

De Bogdan Hrusca | In Stiri

În perioada 19.10.2019-24.10.2019, Aeroclubul României a organizat competiția duală anuală compusă din Campionatul Național și Cupa României - prec...


Ultimele Articole

 • Q&A - Înscrieri 2021

  09 Ianuarie 2021 / Stiri,

  Înscrierile pentru anul 2021 se pot efectua accesând acest formular! ​     Sunt eligibil pentru cursurile...

 • Anunt Cursuri 2021

  08 Ianuarie 2021 / Stiri,

  Înscrierile la cursurile teoretice şi practice pentru obţinerea licenţelor de paraşutist, pilot planor, pilot avion u...

 • Cursuri 2021 - Aeroclubul României

  26 Decembrie 2020 / Stiri,

  În anul 2021, ca în fiecare an, Aeroclubul României va organiza cursuri teoretice şi practice pentru obţinerea licenţ...

 • Calendar de perete 2021

  24 Decembrie 2020 / Stiri,

  Calendarul de perete pentru anul 2021 poate fi cumpărat începând de astăzi!  Acesta conține 12 imagini unice ce repr...

Toate Articolele

Linkuri Rapide

Categorii

Photostream

Newsletter

Inscrieti-va in newsletter pentru a primi constant ultimele noutati.