Stiri

COMUNICAT DE PRESA: Cursuri gratuite de zbor la Aeroclubul României

08.01.2016

În perioada 11 ianuarie - 5 februarie 2016 la Aeroclubul României se vor face înscrieri pentru cursurile teoretice şi practice pe care acesta le organizează în vederea obţinerii licenţelor de paraşutist, pilot planor, pilot avion şi pilot aeronave ultrauşoare motorizate.
Tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani vor putea beneficia de cursuri gratuite pentru paraşutism, planorism şi aeronave ultrauşoare motorizate, în limita locurilor disponibile în fiecare unitate teritorială în parte. Pregătirea în vederea obţinerii licenţei de pilot de avion PPL(A) se va efectua numai contra cost.
Cursurile vor fi organizate în două module, unul teoretic şi unul practic, de zbor. Cel teoretic va avea loc în perioada februarie - aprilie, seara şi în zilele de sfărşit de săptămână, funcţie de disponibilitatea lectorilor şi a cursanţilor şi va fi finalizat cu un examen de absolvire care va constitui şi criteriu de selecţie pentru ocuparea locurilor subvenţionate. Modulul de pregătire practică va începe de la sfărşitul lunii aprilile.
Mai multe informaţii, inclusiv referitoare la locaţiile unde se efectuează înscrierile, vor putea fi găsite la Aerocluburile Teritoriale, pe site-ul Aeroclubului României, www.aeroclubulromaniei.ro şi la www.facebook.com/Aeroclubul.Romaniei.
Pentru Aeroclubul Teritorial "Aurel Vlaicu" Bucureşti - Aerodrom Clinceni, înscrierile se vor face la Sediul Central al Aeroclubului României din bld. Lascăr Catargiu 54, după următorul program: L-J 8.00-16.30, V 8.00-14.00, S-D 10.00-14.00. Numărul de telefon de contact pentru Bucureşti este 0732 015 037.

Cursuri 2016

Inscrieri cursuri 2016