Stiri

Comunicat de presa, concursul Rocket Workshop 2016

05.05.2016

 

Euroavia București, în colaborare cu Aeroclubul României, organizează în perioada 6-8 mai, a 5-a ediție Rocket Workshop.
În cadrul evenimentului, 100 de studenți din Universitatea POLITEHNICA din București vor fi împărțiți în 20 de echipe, fiecare echipă construind câte o rachetă ce va fi lansată la final.
Acest proiect vizează crearea unei unități, atât în familia EUROAVIA București, cât și în mediul universitar. Modul de formare aleatoriu al echipelor are misiunea de a determina studenții să își dezvolte abilitățile de comunicare, capacitatea de analiză asupra ideilor și deciziilor propuse de ceilalți membri, toate acestea testând potențialul de lucru în echipă al fiecărui participant.
ROCKET WORKSHOP este un proiect cu ajutorul căruia studenții vor învăța partea tehnică a construirii unei rachete, își vor dezvolta aptitudinile personale de comunicare, lucru în echipă
Lansarea rachetelor va avea loc în data de 8 mai la Aeroclubul "Aurel Vlaicu" București- Clinceni, subunitate teritorială a Aeroclubului României.
Echipa câştigătoare va efectua un zbor de prezentare gratuit cu un avion ultrauşor al Aeroclubului României.


Director General
George ROTARU

Fisierul atasat.

Comunicat de presă cu ocazia desfăşurarii concursului Rocket Workshop 2016