Evenimente

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18Cupa Mihai Dobre Tone, editia 2016

30.09.2016

Sâmbătă, 1 octombrie, va avea loc la Aeroclubul Teritorial "Aurel Vlaicu" Bucureşti - Aerodrom Clinceni cea de-a 8-a ediţie a Cupei "Mihai Dobre Ţone" la precizia aterizării cu avioane ultrauşoare şi motodeltaplane

 

Aeroclubul României va organiza sâmbătă, 1 octombrie, la Aeroclubul Teritorial "Aurel Vlaicu" Bucureşti - Aerodrom Clinceni, cea de-a 8-a ediţie a Cupei "Mihai Dobre Ţone" la precizia aterizării cu avioane ultrauşoare şi motodeltaplane.
În cadrul concursului îşi vor măsura măiestria aproximativ 40 de sportivi din Braşov, Bucureşti, Caransebeş, Sibiu şi Ploieşti.
Zborurile vor începe la ora 11.00, se vor desfăşura în mai multe manşe, pe parcursul întregii zile şi vor fi urmate de festivitatea de premiere.
Accesul publicului va fi liber.
2 octombrie este zi de rezervă în cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile.
Competiţia este organizată în memoria colegului nostru Mihai Dobre Ţone, care a plecat mult prea devreme dintre noi ca să completeze escadrila din ceruri.
Pe lângă faptul că a fost unul dintre cei mai buni piloţi acrobaţi pe care i-a avut ţara noastră, Mihai Dobre Ţone a fost comandant al Aeroclubului Teritorial "Aurel Vlaicu" Bucureşti şi un foarte apreciat instructor de zbor cu avioane ultrauşoare.

Va asteptam!