Aeroclubul Romaniei va participa la Ziua Portilor Deschise

  • Data: Friday 17th of June 2016
  • Adresa: Aerodromul Boboc
  • Club: -

Aeroclubul României va participa, urmare a invitaţiei primite de la Forţele Aeriene Române, la Ziua Porţilor Deschise şi mitingul aerian "BOBAS 2016 - Boboc Air Show 2016".

Evenimentul este organizat de Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene " Aurel Vlaicu" şi va avea loc sâmbătă 18 iunie începând cu ora 9.30 pe aerodromul Boboc.

Din partea Aeroclubului României vor evolua: „Hawks of Romania" - formaţia de înaltă acrobaţie a Aeroclubului României cu 5 avioane Extra 300, "Blue Wings" - echipa de paraşutism - lucru relativ pe cupolă a Aeroclubului României, componenţi ai loturilor naţionale de paraşutism, precum şi balonul cu aer cald.

Aeroclubul României este instituţie publică aflată în subordinea Ministerului Transporturilor, având 17 unităţi teritoriale în întreaga ţara, este unitate de pregătire şi perfecţionare a personalului aeronautic civil, precum şi structură sportivă de performanţă cu profil aeronautic. De asemenea, este organizaţie reparaţii şi întreţinere pentru anumite categorii de aeronave şi organizaţie de pregătire pentru obţinerea unor categorii de calificări aeronautice, având şi atribuţii în domeniul certificării / autorizării unor categorii de personal şi tehnică aeronautică.

Locatie


Urmatoarele Evenimente