• De Bogdan Hrusca
  • In Stiri
  • Postat la 15 Februarie 2020

Redirecționare impozit către FAR (Federația Aeronautică Română)

Având în vedere că există posibilitatea de a sprijini Federația Aeronautică Română, ne adresăm pe această cale tuturor celor care îndrăgesc aviația pentru a reaminti că pot redirecționa 2% din impozit către Federația Aeronautică Română.

Toate persoanele care doresc să sprijine activitatea Federației Aeronautice Române vor completa documentul editabil anexat (Formular 230)* pe care îl pot depune la administrația financiară de care aparțin, până pe data de 15 martie, sau îl pot depune la sediul Aeroclubului României, Serviciul Aeronave Ultraușoare până în data de 10 martie, situație în care se va completa și acordul de prelucrare a datelor personale (Acord GDPR). Totodată, formulare se pot depune și la unul dintre cele 15 Aerocluburi Teritoriale din țară, până pe 7 martie 2020.

Vă reamintim pe această cale că Federația Aeronautică Română este o structură sportivă de interes național. A fost fondată în anul 1920 și este membră a Federației Aeronautice Internaționale (FAI). Scopul principal al Federației Aeronautice Române este să dezvolte și să coordoneze practicarea sporturilor aeronautice în cadrul structurilor sportive afiliate.

În anul 2020 Aeroclubul României, împreuna cu Federația Aeronautică Română, vor fi organizatorii unor evenimente marcante pentru aviația mondială, precum Campionat European de Acrobație cu Avionul clasa Intermediate și primul Open European de Acrobație cu Avionul clasa Intermediate la Aeroclubul Teritorial Deva.

 


DSC_0113.JPG

19 Noiembrie 2019

Cupa “Aurel Vlaicu” - ediția 2019

De Bogdan Hrusca | In Stiri

În perioada 15-17 noiembrie 2019, la Aeroclubul Teritorial “Aurel Vlaicu” București, s-a desfășurat Cupa “Aurel Vlaicu” - precizia aterizării cu pl...

1.jpg

19 Noiembrie 2019

CAMPIONATUL NAŢIONAL și CUPA ROMÂNIEI - PRECIZIA ATERIZĂRII - 2019

De Bogdan Hrusca | In Stiri

În perioada 19.10.2019-24.10.2019, Aeroclubul României a organizat competiția duală anuală compusă din Campionatul Național și Cupa României - prec...


Ultimele Articole

Toate Articolele

Linkuri Rapide

Categorii

Photostream

Newsletter

Inscrieti-va in newsletter pentru a primi constant ultimele noutati.